SOUTĚŽ: Co má Krakatit společného s některým ze 77 míst v západních Čechách

Na často pozapomenutá, ale velmi atraktivní místa, vhodná k celodenním výletům na území deseti okresů Plzeňského a Karlovarského kraje, se můžete vydat s novou knihou nakladatelství Starý most nazvanou jednoduše ZÁPADNÍ ČECHY. Autorská dvojice Petr Mazný a Eva Haunerová vybrala lokality známé i neznámé, stavební i přírodní památky, nádherné výhledy i cesty údolím kolem řek. Každé místo doplňují informace o pozoruhodnostech v okolí a poutavé snímky z fotoaparátu Jaroslava Vogeltanze.

Plzeňské nakladatelství a vydavatelství Starý most publikuje již od roku 1999. Svá díla zaměřuje především na regionální tématiku. Vydává knihy zvláště o Plzni, Šumavě, Brdech, Plzeňském kraji, ale také o sportu. V nabídce najdete publikace historických fotografií, reprezentativní fotografické publikace, průvodce, kratochvilné čtení pro děti i dospělé a další tématické publikace.

Nejnovější knížka nakladatelství ZÁPADNÍ ČECHY představuje 77 míst na západě Čech, která jsou ideální pro letní výlety, když se nechcete vydávat příliš daleko. I kousek od vás je stále co objevovat. Publikace vás zavede třeba k Mariánské Týnici, k tajemnému kostelu v Lukové, do krásného Slavkovského lesa a na mnohá další úžasná místa západních Čech. “Ať víte, co máte za rohem,” stojí na Facebooku nakladatelství Starý most.

Novou knížku ZÁPADNÍ ČECHY můžete vyhrát i v naší soutěži. Stačí správně odpovědět na otázku Kde v západních Čechách čerpal inspiraci Karel Čapek pro svůj román Krakatit? a odpověď poslat do 10. července na e-mailovou adresu obchod@ceskypohled.eu a mít štěstí. Tři vylosovaní výherci knihu o 77 zajímavých místech na západě Čech od nás dostanou.

Zdroj: Nakladatelství Starý most

 

 

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *