SOUTĚŽ: Od operety k muzikálu už ve čtvrtek 23. června ve Staré synagoze

V rámci festivalu “Plzeňské jaro s klasikou” se už ve čtvrtek 23. června uskuteční ve Staré synagoze koncert „Od operety k muzikálu“, ve kterém sopranistka Miriam Čížková spolu s tenoristou Romanem Krebsem a klavíristou Štěpánem Slavíkem přednese nádherné a nezapomenutelné skladby ze slavných operet a muzikálů.
Vstupte do kouzelného světa operety a muzikálu a zaposlouchejte se do známých a stále oblíbených melodií F. Lehára, R. Frimla, J. Strausse, E. Kálmána, A. Lloyd Webbera a dalších, neméně slavných skladatelů.
Na koncertu zazní mimo jiné i skladby z nejoblíbenějších operetních děl – např. z Cikánského barona, Fantoma opery, Rosemarie či Země úsměvů.
Vstupenky zakoupíte na: https://www.plzenskavstupenka.cz/…/23301-od-operety-k… a ve všech prodejních místech Plzeňské vstupenky: https://www.plzenskavstupenka.cz/cs/prodejni-mista
Rezervace vstupenek a bližší informace na tel. 605 128 734.
Vstupenky ale můžete vyhrát i v naší soutěži. Stačí správně odpovědět na naši otázku, která se samozřejmě týká hudby: Kdo byl švagrem skladatele Rudolfa Frimla? Odpovědi nám pošlete nejpozději do 22. června do 16 hodin na e-mailovou adresu: obchod@ceskypohled.eu. Pokud správně odpovíte a budete mít štěstí, dostanete vstupenku na zmíněný koncert.

 

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *