Z Malého Ratmírova do Kaprounu. Vyrazte v sobotu na pochod Českou Kanadou

Destinační agentura Česká Kanada pořádá v sobotu 16. září turistickou akci Kanadský tulák 2 – pochod Českou Kanadou, která stezku i celou naši turistickou oblast propaguje. Tentokrát po trase 2. etapy Stezky Českou Kanadou – z Malého Ratmírova do Kaprounu. Všichni účastníci při ní urazí 14,4 kilometru a v tombole mohou vyhrát zajímavé ceny – například vyhlídkový let nad Českou Kanadou. “Přichystali jsme i čtyřicet cen do malé tomboly,” uvedla produktová manažerka turistické oblasti Česká Kanada Miluše Zdražilová.

Start: Chatový tábor Malý Ratmírov (bývalý Slovan) v době 9:30 – 10:30 h. Z Jindřichova Hradce do Malého Ratmírova je zajištěn bezplatný svoz autobusy v časech 8:45, 9:00 a 9:30, 9:45 z autobusového nádraží. Účastníci se mohou předem registrovat na webu www.stezkack.cz, nebo rovnou na místě na startu pochodu. Na tomto webu také naleznete všechny podrobné informace k celé události.

Cíl: V Kaprounu na návsi, kde nás čeká zhruba v 15:00 h. slosování cen. Svozové autobusy jsou zajištěné i v cíli – budou se z Kaprounu vracet přes Malý Ratmírov do Jindřichova Hradce.

Zdroj: DA Česká Kanada

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *