Návštěvníci Alfy se v březnu mohou těšit na zajímavé hosty

I v době, kdy bude soubor plzeňského Divadla Alfa hostovat v jiných českých městech a také v Turecku, se mohou návštěvníci Alfy těšit na zajímavý program.

4. 3. – HOST: Z tajného deníku Smolíčka Pé / Studio Damúza

Svět je jako gramofonová deska a otázkou je, do jaké dráhy se jehla zarazí. Když k Jeskyňkám, tak jste Smolíček… Však to znáte, poslouchat rodiče je někdy těžké, zvlášť, když je táta jelen. Ke všemu trochu staromódní, který neumí připravit pořádnou oslavu s tancem a dortem. Koho by bavilo být na své narozeniny sám? A Jeskyňky jsou tak dobré tanečnice, ach…

 

  1. 3. – HOST: Komáři se ženili / Naivní divadlo Liberec (večerní představení)

Patřičně bláznivou (a přitom pohádkově laděnou) komedii o komárovi Zdendovi, který se vydává do světa zachránit unesenou nevěstu a pomáhají mu při tom hmyzí přátelé z řad krvesajného hmyzu, napsal Vít Peřina (v NDL např. Budulínek). Režie se ujal plzeňský loutkář Tomáš Dvořák (podepsaný například pod tituly Labutí jezírko, Alibaba a čtyřicet loupežníků). Inscenátoři tentokráte sáhli po prostředcích divadla masek kombinovaných s filmovými projekcemi.

 

  1. 3. – HOST: Sůl nad zlato / Buchty a loutky

Pohádka o pozlátku, dobrém jídle, nedobrém jídle a čisté lásce. Hrané s loutkami, vtipem a chutí. Na motivy klasické pohádky Boženy Němcové.

 

 

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *